Més de 150 motos vingudes d’arreu de Catalunya van participar en l’espectacular desfilada pels carrers de Masquefa durant la desena edició de la Festa de la Moto, que va tenir lloc dissabte a La Fàbrica Rogelio Rojo. ‘Motards’ de diversos clubs, així com aficionats particulars a aquests vehicles de dues rodes, no es van voler perdre aquesta convocatòria que, de nou, va tornar a ser un èxit.

Organitzada per l’Associació Motorista 4133 amb la col·laboració de l’Ajuntament, la festa va omplir el recinte de La Fàbrica Rogelio Rojo, per on van passar més de 500 persones. Els organitzadors fan una valoració molt positiva de la festa així com de la bona acollida que van tenir totes les activitats. Una de les que va despertar més curiositat va ser l’exposició de motos de diversos estils que es va fer a la Sala Polivalent.

A més, el pati de la Rojo també va ser l’escenari dels concerts dels grups Panhead i Fe Ciega, d’una barbacoa ‘biker’, i d’un show ‘burlesque’ de ‘pinups’. Tampoc no hi van faltar els estands de roba ‘biker’, bijuteria i complements, i una cercavila i una tamborinada amb els Diables de Piera.