En un acte obert al públic,  l’alcalde Xavier Boquete va valorar positivament el resultat dels dos primers anys de gestió de l’equip de govern municipal i va explicar les línies mestres del projecte de futur per a la vila.

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) va ser l’escenari, aquest dijous 14 de setembre, de l’acte de valoració de mig mandat del govern municipal, que va dur a terme l’alcalde Xavier Boquete. Durant la seva exposició, Boquete va destacar els principals projectes, serveis i fites destacades que s’han realitzat a Masquefa durant el període 2015-2017 i va donar a conèixer els  objectius a assolir en el futur, amb l’any 2020 com a horitzó-marc.

En un exercici de transparència, l’alcalde de Masquefa va posar de relleu resultats positius del període, com ara la quantitat de recursos destinats a la millora de l’espai públic -com zones verdes i parcs infantils-, el nombre d’empreses implantades a la vila, les xifres de reducció de l’atur, el nombre d’activitats socials o lúdiques organitzades, el volum de recursos destinats a subvenció de les entitats de la vila o la quantitat de llicències de noves activitats tramitades. Segons Boquete, aquests resultats ‘demostren que estem treballant per fer de Masquefa una vila per a tothom, on totes les persones puguin conviure i gaudeixin d’una bona qualitat de vida’.

Masquefa: una vila de les persones, d’oportunitats i per a tothom

Els resultats exposats ahir assenten les bases del projecte Masquefa 2020, un horitzó-marc que pretén convertir la vila en un municipi de referència a la comarca quant a serveis, benestar, oportunitats, inclusió social, etc. La iniciativa vol marcar, així mateix, l’inici d’una nova etapa a partir de la qual afrontar els reptes del futur. En aquest sentit, el projecte Masquefa 2020 s’estructura a partir de 3 eixos de treball que són alhora els 3 projectes de poble que l’Ajuntament es proposa assolir: una vila de les persones, una vila d’oportunitats i una vila per a tothom.

Totes aquelles persones que no van poder assistir a l’acte de presentació, poden consultar, en aquest enllaç Presentacio_Masquefa_2020.pdf, la versió íntegra del document ‘Masquefa 2020: Un nou punt de partida’, que inclou xifres i dades concretes sobre l’evolució del municipi al llarg d’aquests darrers dos anys.