La Diputació de Barcelona ha editat 13 nous audiovisuals sobre esport i salut, els quals ja estan disponibles al web de Salut Pública. Aquests vídeos formen part d’una sèrie elaborada per a la televisió i expliquen les qualitats de diferents aliments i el seu paper en una nutrició equilibrada que ens ajudarà a mantenir una vida activa.

Es tracta d’un material produït per Expopanel SL, amb el patrocini de Veri i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació. En els audiovisuals s’aborda la importància de seguir una alimentació saludable i variada que, acompanyada d’activitat física, ens permetrà gaudir d’una bona salut i qualitat de vida. D’aquesta manera es contribueix a prevenir el deteriorament de certs aspectes de la salut que es produeix a mida que ens anem fent grans i altres vinculats al sedentarisme.

Els nous audiovisuals tenen tots un mateix format. Comencen amb la intervenció d’una nutricionista en relació al paper de diferents aliments en la pràctica esportiva. Continuen amb el testimoni de diferents esportistes que parlen dels beneficis d’una bona alimentació en l’esport que practiquen. I acaben amb l’elaboració d’un plat relacionat amb algun dels aliments dels que ha parlat anteriorment la nutricionista.

(Visioneu els vídeos)