Diumenge 27 d’agost, l’Associació Motorista 4133 convertirà Masquefa en la capital de les dues rodes amb un variat programa d’activitats a l’antiga Fàbrica Rogelio Rojo.

Masquefa tornarà a respirar motor aquest mes d’agost. El proper diumenge 27 d’agost, l’Associació Motorista 4133 –amb la col•laboració de l’Ajuntament- organitzarà al municipi la tretzena edició de la Festa de la Moto; un esdeveniment popular que vol ser un lloc de trobada per als amants del motociclisme i un espai per compartir l’afició, la història i les experiències vinculades a aquest món.

Enguany, entre les principals novetats de la festa, hi ha el canvi de dates. I és que la trobada, que tradicionalment es realitzava a la tardor-hivern, aquest 2017 es desenvoluparà durant l’estiu amb l’objectiu de fomentar la participació.

Des de les 10 h. Fins a les 15 h., La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà un variat programa d’activitats que inclou música en viu –amb les actuacions dels grups Sin City i Cruce de Caminos, un esmorzar ‘biker’ (gratuït per a les 300 primeres persones que arribin al recinte amb moto) i estands de roba, bijuteria i complements.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a participar d’aquesta festa i a gaudir de les diferents propostes per a tots els públics que en formen part.