Masquefa celebrarà dissabte, 31 de maig, la cinquena Festa de la Moto. La festa masquefina s’ha convertit ja en un autèntic clàssic del calendari de trobades dels amants de les motos. Així, els organitzadors, l’Ajuntament i la Plataforma Promoto de Masquefa, esperen que més de 5.000 motards vinguts d’arreu de Catalunya assistiran a la festa.
 
La cinquena Festa de la Moto de Masquefa tindrà lloc a l’antiga Fàbrica Rogelio Rojo. Des de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit els amants d’aquest vehicles de dues rodes podran gaudir d’un gran nombre d’activitats.
 
Així, per exemple, hi ha previstes una exposició de motos de tots els estils (clàssiques, sidecars, triker’s, streetfigther, custom…), un esmorzar gratuït consistent en una barbacoa motard i una exhibició de ball en línia “country”.
 
També s’instal·laran al recinte Rogelio Rojo estands de roba motorista, de tatoos i de pírcings, entre d’altres
 
A més, hi ha previstes una ruta barítima, jocs, una mostra fotogràfica, una projecció de vídeos i un “show bike”. La Festa de la Moto inclourà també música en directe (amb les actuacions dels grups AXV i Half Time), diversos concursos i un streeptease masculí i femení.