La Festa de la Música de l’AMPA de l’escola Font del Roure va tornar a ser un èxit. Alumnes del centre, des de P3 fins a 6è de primària, estudiants d’altres escoles de Masquefa, i vilatans a títol particular van omplir, divendres a la tarda, el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo per gaudir de les diverses activitats que van preparar els organitzadors.

La festa, que es va allargar fins a quarts de nou del vespre, va incloure diversos tallers de manualitats relacionats amb la música, en què infants i adolescents van aprendre a fer panderetes, castanyoles i altres instruments.

Paral·lelament, els alumnes del centre, així com els d’activitats extraescolars, i tothom qui va voler, van enfilar-se a l’escenari que presidia el pati per fer les seves actuacions. La festa també va comptar amb la col·laboració dels tabalers dels Pixafocs i Cagaspurnes, la Colla de Diables de Masquefa, i els grallers de la Colla de Geganters i Grallers, que van oferir els seus espectacles.

Tampoc no hi va faltar una nova edició de la tómbola solidària que l’AMPA de l’escola organitza cada any amb motiu de la Festa de la Música. S’hi van sortejar lots de productes i articles cedits per diferents entitats, comerços i empreses. Els fons recaptats es destinen a l’activitat de l’AMPA que, a més, a final de curs, sempre fa una donació econòmica a l’escola per adquirir material educatiu. Part dels diners recollits en la tómbola es destinaran a l’organització de la festa de final de curs, i a la festa de comiat que s’està preparant per als alumnes de sisè de primària, que acaben la seva etapa a l’escola.

Després d’aquesta bona acollida, els organitzadors fan una valoració molt positiva d’aquesta sisena edició de la Festa de la Música, i ja pensen en continuar repetint-la en els anys vinents.