L’Ajuntament agraeix a tots els veïns, entitats, associacions i comerços de la vila la seva dedicació per convertir la festa en un nou espectacle de música i color.

Masquefa va dir adéu aquest cap de setmana a una nova edició del Carnaval. La festa va tornar a decorar els carrers de la vila, un any més, de colors, música i rialles gràcies a la participació i implicació de veïns, entitats, associacions i comerços masquefins.

Rua de Carnaval (Consulta l’àlbum de fotografies dels comerços)

La concentració de comparses i carrosses va ser l’avantsala de l’esperada Rua de Carnaval. Enguany, hi van prendre part un total de 13 comparses i quatre establiments en una exhibició única de disfresses que va convertir els carrers del poble en un mosaic de colors i formes. Amb la caiguda de la nit, el protagonisme es va traslladar a La Fàbrica Rogelio Rojo on es va donar a conèixer el resultat del concurs de comparses i d’establiments comercials disfressats.

Concurs de comparses (Consulta l’àlbum de fotografies de les comparses)

La creativitat, l’originalitat i les ganes de passar-s’ho bé van ser el comú denominador de totes les comparses que enguany van prendre part de la Rua. El jurat del certamen va proclamar com a guanyadores del concurs de comparses de Carnaval 2018 les següents formacions:

. Categoria A (més de 20 integrants)

1r premi: La Mar de Salats
2n premi: Masquegipcis
3r premi: Vikingos

. Categoria B (menys de 20 integrants)

1r premi: Un Món de Records
2n premi: Zulufins
3r premi: Al lloro. Estem de Carnaval

. També van prendre part del certamen les següents comparses:

Els Vikinsels
Tocats de l’Aleta
Martox
Homo Stempunkus
La tribu de l’Arc de Sant Martí
La Xaranga Drac
Associació de comerciants de Masquefa

Concurs d’establiments comercials disfressats (Consulta l’àlbum de fotografies dels comerços)

El teixit comercial masquefí va tornar a participar aquest cap de setmana en una nova edició del concurs d’establiments comercials disfressats. El jurat del certamen va proclamar com a guanyadors els següents establiments:

1r premi: Igual Roba i Complements
2n premi: Comerç Marga
3r premi: L’Anoia Sweet

. També van prendre part del certamen el següent comerç:

Martina