Del 23 al 25 d’agost el barri celebrarà la seva festa grossa, que comptarà amb nombroses activitats per a tots els públics a les pistes de Can Parellada.

El divendres 23 d’agost Can Parellada donarà el tret de sortida a la seva Festa Major d’aquest any 2019. Per endavant, tres intensos dies farcits d’actes lúdics, gastronòmics, musicals i culturals per commemorar aquesta celebració tan esperada i tan especial organitzada per l’Associació de Propietaris de Can Parellada.

La festa començarà el divendres amb el torneig de vòlei, el sopar de Festa Major, balls amb l’orquestra Trio Blue Maresme i discomòbil. En aquest sentit, els interessats en participar del sopar de Festa Major tenen temps fins al 21 d’agost per comprar els seus tiquets. Per fer-ho, hauran de trucar al telèfon 640 64 13 40.

Ja l’endemà, dissabte 24 d’agost, la festa es reprendrà amb un vermut, jocs infantils, jocs d’aigua, la Festa del Fang, un torneig de vòlei, un espectacle de pallassos, una xocolatada, un show musical i discomòbil.

I la Festa Major de Can Parellada clourà el diumenge 25 d’agost amb propostes per als infants com inflables d’aigua (a partir de les 11.30 h) i d’animació infantil a càrrec de Kids Play. I entremig d’ambdues activitats hi haurà temps per a una paella popular, on hi són convidats a participar tots els veïns que abans del 24 d’agost reservin el seu tiquet trucant al 640 64 13 40. I ja a la tarda-nit, la festivitat posarà el seu punt i final amb humoristes, un sopar de germanor i cinema a la fresca.

Des de l’Ajuntament s’anima tots els veïns a sortir al carrer i a sumar-se a la celebració d’aquests actes festius tan estiuencs.