L’Ajuntament, amb la col·laboració del Seguici Festiu de Masquefa i l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural, està treballant per a garantir una programació d’activitats segura i adaptada al context de pandèmia.

El pròxim 21 de juliol Masquefa donarà el tret de sortida a la Festa Major de Santa Magdalena d’aquest 2021. La festivitat estarà condicionada per segon any consecutiu per la Covid-19 i al llarg dels pròxims dies és previst que entrin en vigor a tot el territori català noves mesures de seguretat i restriccions per a frenar l’augment de contagis.

En aquest sentit, l’Ajuntament -amb la col·laboració del Seguici Festiu de Masquefa i l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural- està treballant per a adaptar la programació d’activitats de la Festa Major a la nova normativa que s’aprovarà al llarg dels pròxims dies i que podria incloure noves restriccions que obligarien a reformular els horaris i format d’alguns dels actes i/o a suspendre algunes de les propostes.

Per tot plegat, qualsevol variació o modificació en el programa d’activitats es donarà a conèixer al llarg dels pròxims dies a través dels diferents canals de comunicació del consistori.

Des de l’Ajuntament, finalment, s’agraeix la col·laboració de totes les entitats i persones involucrades en l’organització de la Festa Major, així com la comprensió de tots els veïns.