Masquefa va viure el cap de setmana tres dies de festa ‘rociera’. L’elevada participació va ser la nota més destacada, especialment dissabte. A la tarda les actuacions de l’escola de ball de la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores van omplir de gom a gom la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo.

A la nit també nombroses persones van assistir a l’espectacle de la ‘bailaora’ Montse de Luna, les sevillanes i rumbes del grup Los Amigos, i les actuacions de Julio Madrid i El Garri.

Dissabte al matí s’havia fet el tradicional recorregut ‘rociero’ fins a la Rogelio Rojo, encapçalat per la imatge de la Verge del Rocío.

Captar públic jove
Una de les novetats més destacades de la celebració d’aquest any va ser el concert que es va fer divendres a la nit, també a la Sala Polivalent. La Cofradía va programar aquest acte especialment per atraure gent jove, i la iniciativa va donar bons resultats, ja que nombroses persones van gaudir amb les actuacions de grups de Masquefa. Diumenge al migdia, la tradicional missa ‘rociera’, que va omplir l’Església de Sant Pere, va posar el punt final a tres dies de celebració.