Dissabte 5 de maig, Can Parellada acollirà activitats infantils, un dinar popular, música, dansa i ball amb l’artesania com a gran protagonista.

L’Associació de Propietaris de Can Parellada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa, organitza dissabte 5 de maig la dinovena edició de la Fira d’Artesania. Des de primera hora del matí i fins ben entrat el vespre, els veïns podran gaudir d’un ampli ventall de propostes per a tots els públics i edats amb l’artesania com a gran protagonista.

L’activitat començarà a les 10 del matí. Els visitants podran visitar des d’aquella hora i fins les 19.30 h. les diferents parades d’artesans vingudes de Masquefa i d’altres localitats veïnes i que oferiran tot tipus de productes. Al llarg  de la jornada, a més, també es duran a terme activitats per als més menuts; la possibilitat de fotografiar-se i veure de prop a cavalls; un dinar popular; música, ball i dansa.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a prendre part de la Fira i felicita a l’Associació de Propietaris de Can Parellada per l’organització d’una nova edició de la mostra.