Can Parellada va celebrar aquest diumenge, 22 d’abril, una de les cites que ja són clàssiques en el calendari de la urbanització: la Fira d’Artesania, que arribava a la tretzena edició.

Al llarg de tot el dia, matí i tarda, els visitants van anar fent acte de presència a les diverses parades que es van instal·lar al carrer. En aquesta ocasió, l’amenaça de pluja, va fer desistir alguns artesans vinguts de fora, tot i que finalment el temps va acabar aguantant.

Els visitants van poder comprar deliciosos embotits artesans en una de les parades, així com també articles de macramé, dibuix o pintura en les dues parades que hi van instal·lar les dones que durant tot l’any assisteixen al curs de manualitats que organitza l’Associació de Propietaris de Can Parellada i al curs de sevillanes. Amb els diners obtinguts es podran fer els vestits que s’utilitzen en les exhibicions del grup de sevillanes.També les noies del Club Twirling Can Parellada van instal·lar una parada a la fira per vendre els seus articles.

Un dels actes més esperats de la Fira d’Artesania va ser la botifarrada popular que es va fer al migdia al local social i que va reunir una setantena de persones, tant sòcies de l’entitat com no sòcies.

D’altra banda els assistents a la fira també van gaudir de les exhibicions dels dos grups de sevillanes, l’infantil i l’adult.

La Fira d’Artesania de Can Parellada l’organitza l’Associació de Propietaris d’aquesta urbanització amb el suport de l’Ajuntament.