Entitats, comerços, empreses, voluntaris i l’Ajuntament ja treballen per fer possible, el dissabte 6 de juny, la novena Fira de la Infància i la Joventut. Des dels seus inicis, la fira ha estat un espai de trobada entre totes les entitats. Aquest dia es comparteix una activitat com a poble, i es gaudeix d’una jornada lúdica i festiva per a infants i joves.

La fira també serveix per sensibilitzar sobre els Drets dels Infants. Aquest any, el Dret al Joc serà el fil conductor de les activitats.

El dissabte 6 de juny, d’11 del matí a 2 del migdia, i de 5 a 8 de la tarda, l’avinguda de La Línia, el carrer Rogelio Rojo, l’avinguda Maresme i les instal·lacions de l’entorn s’ompliran de tallers, jocs i activitats, actuacions d’entitats, i moltes sorpreses. La fira tornarà a reservar un espai (Zona Jove +12) per als nois i noies a partir de 12 anys, amb diferents activitats.

Els organitzadors animen les empreses i comerços a col·laborar en la fira com a patrocinadors. Poden contactar amb la regidoria d’Educació a educacio@masquefa.net o al 93 772 50 30.

També seran una peça clau els voluntaris. Si ets major de 16 anys i vols ser voluntari, truca al 93 772 50 30 i demana per la regidoria d’Educació.