El Govern de la Generalitat en funcions va aprovar, en la sessió del 30 de novembre, el finançament del 50% del nou dipòsit que es construirà a la zona del Clot del Xarel•lo i Can Quiseró i que permetrà garantir i millorar el subministrament d’aigua a tot Masquefa, que en l’actualitat pateix algunes deficiències ocasionals.

La construcció d’aquest dipòsit i d’altres instal•lacions complementàries (una estació de bombament amb capacitat per a impulsar 1.830 metres cúbics al dia, i una canonada de gairebé un quilòmetre de longitud) compten amb un pressupost total superior als 1.200.000 euros. El Govern català en finançarà el 50% i l’Ajuntament l’altra meitat.

El Consistori té previst treure a concurs aquest mateix mes de desembre les obres de construcció d’aquest nou dipòsit, amb un pressupost de 770.440 euros. Per la seva banda, Aigües Ter Llobregat adjudicarà la construcció de l’estació de bombament. Ambdues institucions estan acabant de perfilar ara com es farà l’adjudicació de les obres de la canonada.