L’activitat tindrà lloc el divendres 17 de març, a les 18 hores, a la Biblioteca Municipal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un cop celebrats els primers balls populars de la temporada, arriba la primera conferència del programa Fem Cultura d’enguany. La historiadora i guia oficial de turisme de Catalunya Maite García Bordería serà l’encarregada d’impartir el col·loqui ‘La industrialització al Segle XIX’, en què detallarà una important etapa de canvis profunds a la societat catalana. Un cop finalitzi la conferència, els assistents podran gaudir d’un petit refrigeri a la Biblioteca Municipal.

El Fem Cultura, programa estable de cultura impulsat per l’Ajuntament de Masquefa, pretén ser una eina clau de foment i acostament de la cultura als veïns. És per això que des del consistori s’encoratja els masquefins a participar i implicar-se en les activitats organitzades fins a finals del mes de desembre. Podeu consultar l’ampli programa de propostes en  aquest enllaç.

Aquesta primera xerrada, a més, està estretament vinculada a la propera sortida cultural, que es realitzarà el dissabte 25 de març a la Colònia Güell, situada a Santa Coloma de Cervelló, i al parc temàtic Catalunya en Miniatura, a Torrelles de Llobregat.