Després del concert inaugural de la Banda Simfònica de Roquetes, al març, i l’espectacular actuació d’Amazing Gospel, durant la Festa de Sant Isidre, el cicle estable de música en directe ‘Masquefa sona bé’ es reprendrà aquest diumenge, 8 de juny. Ho farà amb un concert de la Jove Orquestra d’Universitaris (la JOU), que a partir de les 6 de la tarda interpretarà el seu ampli i variat repertori a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo. Com la resta de concerts del programa, l’entrada és gratuïta.

La Jove Orquestra d’Universitaris és una formació orquestral que agrupa estudiants de tot Catalunya amb l’objectiu de difondre i promoure la música sota l’aixopluc de l’Escola de Música de Gràcia, a Barcelona. A la vegada, la JOU també dóna l’oportunitat de continuar el seu camí als músics universitaris que assoleixen el Grau Professional a qualsevol conservatori o que volen seguir amb la seva formació. Aquesta orquestra va néixer l’any passat i, de moment, compta amb una plantilla d’uns vint-i-cinc membres.

El cicle ‘Masquefa sona bé’ l’organitza la regidoria de Cultura amb la coordinació i la producció musical de Jordi Tomàs.