La Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés, a la Beguda Alta, va celebrar divendres el segon aniversari en companyia de l’equip directiu, el professorat, els nens i nenes, les seves famílies i els veïns i veïnes.

La festa d’aniversari va començar amb un berenar, en què no va faltar el tradicional pastís amb les dues espelmes. La cuca de la Beguda tampoc no es va voler perdre la festa i va visitar el centre per fer gaudir a grans i petits. A més els assistents van ajudar la llar d’infants a enjardinar el nou pati col•locant-hi les plantes. Algunes persones van portar les seves pròpies plantes.

Durant la festa els assistents també van poder visitar la Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés i conèixer així les seves instal•lacions i serveis. Precisament el centre educatiu acaba d’estrenar aquest curs una ampliació que li ha permès doblar la seva capacitat. La llar d’infants ha passat de 2 aules i 30 places a 4 aules i 61 places, gràcies a la construcció d’una nova planta baixa. Aquesta planta disposa de 2 aules de 45 metres quadrats cadascuna, equipades amb banys, un vestuari i un magatzem. També s’hi ha fet un vestíbul i una sala per a usos múltiples.

La llar d’infants va obrir portes el setembre del 2008 per donar resposta a una històrica assignatura pendent. Fins aleshores La Beguda no disposava d’escola bressol i les famílies havien d’escolaritzar els seus fills i filles en centres de poblacions veïnes.

El centre ocupa l’antiga escola de La Beguda, que el 2008 va ser totalment rehabilitada per a convertir-la en llar d’infants.