La Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés, a la Beguda Alta, ja té imatge. Es tracta del logotip dissenyat per Elena Trujillo Giménez, guanyadora del procés participatiu impulsat per l’Ajuntament. Al concurs per escollir la imatge de la llar d’infants hi van presentar propostes quatre persones, a les quals el Consistori agraeix la seva participació.

El logotip representa la imatge de dos infants, un nen i una nena, davant del centre. Destaca per la senzillesa de les formes i per l’ús del color. És una imatge molt adequada per als infants, ja que és fàcil d’identificar i de recordar. Precisament aquest són alguns dels aspectes que han estat valorats pel jurat del concurs, una comissió formada pels representants dels Consells de Participació de la Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés de La Beguda i de l’Escola Bressol Municipal La Baldufa de Masquefa, els representants de les AMPA d’aquets dos centres, i els serveis tècnics de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament. La comissió va proposar la imatge guanyadora al ple de l’Ajuntament, que la va aprovar en la sessió d’aquest juny.

La Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés de La Beguda va entrar en funcionament al setembre del 2008. Ubicada en uns terrenys cedits pel senyor Francesc Mata i Sanghés, el centre manté el seu nom però fins ara no disposava d’una imatge que l’ajudés a identificar-lo. El centre estrenarà aquest setembre vinent una ampliació que li permetrà doblar la seva capacitat, passant de 30 a 61 places.