La Nit de l’Esport va tornar a reunir divendres al pati de l’escola El Turó la nombrosa família esportiva de Masquefa, en una cita amb gairebé 400 assistents. Els clubs, les entitats i els esportistes no van faltar a aquesta gala que organitza anualment l’Ajuntament per acomiadar plegats la temporada amb un bon sopar, en aquesta ocasió una botifarrada amb seques cuinada pels voluntaris del Futbol Club Masquefa i de la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores.

Amb la Nit de l’Esport, l’Ajuntament també vol brindar un merescut homenatge als clubs i els esportistes en reconeixement a la tasca que fan al llarg de tota la temporada per promocionar l’esport i per portar el nom de Masquefa més enllà de les nostres fronteres.

L’alcalde, Xavier Boquete, i el regidor d’Esports, Joan Carles Pérez, van lliurar als clubs i els esportistes una placa commemorativa.

Els reconeixements

Gustavo Mansilla, Núria Pons, Rosa M. Mas i Juan Carlos Trueba. Per l’esforç que fan aquests campions. Menció especial a la tasca de Núria Pons, que practica esquí, equitació i surf.
Futbol Sala Espardenya. Pel seu esforç i il·lusió en l’esport del futbol sala.
Gim dolça. Pel seu entusiasme i il·lusió en aquesta disciplina.
Pol Pérez Luna (Club Petanca Masquefa). Per la seva bona trajectòria al club i per ser-ne el millor esportista.
Club Bàsquet Masquefa. En agraïment als jugadors, tècnics, pares, mares, afició i equip directiu pel bon funcionament del club en el primer any, sempre difícil. Menció especial a Fabià Sánchez pel seu compromís.
A Fondu Competició. Per la seva implicació i dedicació en l’esport del motor i l’organització de curses.
CE Gas a Fons. Per l’organització i participació en curses socials d’autocros puntuables per al Campionat de Catalunya a Masquefa.
Societat de Caçadors l’Esquirol. Per la seva tasca en el món de la caça.
Futbol Club Masquefa. Per l’entitat i especialment pels ascensos aconseguits pels equips benjamí A, veterans, promeses A i aleví A, aquests dos darrers sent a més campions.
Masquefa Tennis Taula. Per la brillant temporada de l’equip de Segona B, que s’ha quedat a un pas de l’ascens a Segona A.
Anna Maria Solias (Secció d’Aeròbic de l’Alzinar). Per la seva dedicació a aquest esport.
Virolai Masquefa. Per l’esforç dels nens i nenes de l’entitat al llarg de tota la temporada.
Víctor Collado (Secció de Taekwondo de l’Alzinar). Per la constància, dedicació, il·lusió i esforç demostrat durant tots aquests anys.
José Luís Campos Trashorras (Unió Ciclista Masquefa). Per la constància i voluntat en les sortides en bicicleta.
Joan Manel Marcos Solias (Club Patí Masquefa). Per la seva dilatada trajectòria en el club. Menció especial a l’equip sènior (per l’històric ascens a Primera Nacional Catalana), a l’equip benjamí iniciació (per disputar les finals dels Campionats de Barcelona) i al club (per organitzar les finals de la Copa Barcelona).
Club Twirling Can Parellada. Per la dedicació de totes les atletes al llarg de la temporada.
Santi Sagués (Club de Tir Esportiu). Com a millor esportista del 2013: ha estat Campió de Catalunya en alta precisió en carrabina BR-50 Stock; 3r al Campionat de Catalunya en carrabina F-Class R; campió d’alta precisió carrabina BR-50 Stock i Bench Rest en la Lliga del Club de Tir 2012, i per les puntuacions assolides en la Real Federación Española de Tiro Olímpico (maestro tirador).
Diego Ramos (Bonavista Gym). Campió d’Espanya de taekwondo ITF.
Club Excursionista Anoia. En reconeixement al valor de l’excursionisme i el seu esforç en aquest esport.
Club Patinatge Artístic Masquefa. Pel treball, dedicació i esforç del cos tècnic del club.
Associació de Motoristes S 4133. Per la implicació en l’esport del motor i l’organització de la Festa de la Moto.
Judith Muñoz i Toñi Pérez (Masquefa Slot). Perquè són les dues fèmines que corren al Campionat Slot Català i que van primera i segona en la seva categoria.
Club Ciclista BTTsords Catalunya. Per la tasca d’integració de persones sordes i no sordes en el món de l’esport.
Marc Baustista i Michael Amaro. Per ser el màxim golejador i el porter menys golejat, respectivament, de la Lliga d’Hivern de Futbol 7.