El nou equipament esportiu municipal es podrà visitar el 31 de març; i a partir de l’1 d’abril ja es podran començar a utilitzar algunes de les instal·lacions. 

Aquest mes de març els veïns de Masquefa ja podran començar a gaudir de la nova piscina municipal coberta habilitada a la zona esportiva del camp de futbol (passatge del camp, s/n).

El nou Complex Esportiu Municipal (CEM) de Masquefa es podrà visitar el diumenge 31 de març amb rutes guiades obertes a tota la població des de les 11 h. fins a les 14 h. i de 17 h. a 19 h., amb l’objectiu de donar a conèixer els serveis que s’oferiran durant tot l’any a la nova instal·lació: entre ells, dues piscines cobertes, sala de fitness i d’activitats dirigides, tres pistes de pàdel o una zona d’spa.

I a partir de l’1 d’abril, l’equipament obrirà ja les seves portes perquè els usuaris puguin començar a fer ús d’algunes de les instal·lacions i formalitzar les seves matriculacions; si bé, durant les primeres setmanes d’abril encara es realitzarà la posta a punt d’alguns dels serveis. En aquest sentit, de l’1 al 14 d’abril tots els serveis que es prestin al complex seran de caràcter íntegrament gratuït.

Matriculació per al programa d’activitats esportives

Mentrestant, el nou CEM de Masquefa ofereix a tots els usuaris matrícula gratuïta durant el mes d’abril. Així, les persones interessades a utilitzar els diferents espais de l’equipament tindran l’oportunitat d’apuntar-se durant tot un mes sense haver de pagar matrícula. Les inscripcions es poden fer a través del web www.cemmasquefa.cat o de forma presencial a la piscina.

A través del següent enllaç i del web www.cemmasquefa.cat es poden consultar les quotes d’inscripció, les quotes mensuals, el preu dels abonaments i el cost de les entrades puntuals per a les diverses activitats i serveis que es prestaran a l’espai. Per a més informació, els usuaris poden trucar al telèfon 93 135 14 08 o enviar un correu electrònic a l’adreça info@cemmasquefa.cat.