L’activitat s’emmarca en els actes de commemoració del 30è aniversari del CRARC.

El pròxim dimecres 2 de juny la Biblioteca Municipal acollirà a les 19 h la presentació del llibre “Si el cel es tornés vermell” escrit per la periodista i divulgadora científica Cori Calero, especialitzada en periodisme ambiental i en el canvi climàtic. L’entrada és gratuïta, l’aforament és limitat i per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament del 19 de maig al 2 de juny trucant al telèfon 93 772 78 73.

La presentació del llibre s’emmarca en els actes de celebració de l’aniversari del CRARC, que el 2022 complirà 30 anys de vida; i en la commemoració, el 5 de juny, del Dia Mundial del Medi Ambient.

“Si el cel es tornés vermell”

Imagineu-vos que un dia us lleveu i veieu que, incomprensiblement, el cel s’ha tornat vermell! Totes les televisions, tots els diaris, tothom en parla a les xarxes… No hi ha cap altra notícia al món. Passen els dies i el cel continua sent vermellíssim. I els científics asseguren que això és degut a les emissions de gasos a causa de l’activitat humana. I n’aporten proves irrefutables.

Sens dubte, tothom sortiria immediatament al carrer a demanar que es fes alguna cosa de seguida perquè el cel tornés a ser blau. I els polítics correrien a promulgar lleis. Però la realitat és que els efectes de l’escalfament global no són tan visibles, la qual cosa no vol dir que no existeixin. Aquest llibre vol demostrar que el cel s’està tornant vermell encara que no ho veiem i pretén esperonar-nos a actuar.