Després de tot un curs d’esforç i aprenentatge, la seixantena d’alumnes de l’Aula de Música van tancar la temporada, diumenge, amb una gran audició. A l’escenari que es va instal·lar a la Plaça de l’Estació s’hi van anar enfilant els alumnes del centre, des dels més petits fins als més grans, que van demostrar tot el que han après i com han progressat, en diferents actuacions individuals i de grup.

L’audició de fi de curs va reunir molts veïns a la plaça, els quals van poder gaudir d’una tarda de bona música en viu. Totes les actuacions van tenir com a fil conductor l’univers de Disney i els alumnes van interpretar diferents temes de pel·lícules. Al final de l’audició també es va fer un reconeixement a la tasca del professorat.

Aquest curs 2014-2015 els ensenyaments musicals a Masquefa han fet un important salt endavant amb la nova Aula de Música que s’ha posat en marxa a la Torre dels Tenas, en conveni entre l’Ajuntament i l’Alzinar.

L’Ajuntament va reformar l’edifici, de propietat municipal, per adequar-lo a aquesta nova funció, i també aporta els recursos materials i econòmics necessaris per al funcionament del centre. De la seva banda, l’Aula Musical de l’Alzinar, entitat que ja venia impartint estudis musicals a Masquefa des de feia anys en les seves instal·lacions, aporta l’equip de professionals al projecte i s’encarrega de gestionar l’activitat. Així, alumnes i docents han guanyat un nou equipament en condicions òptimes.

A l’Aula de Música s’hi poden aprendre tot tipus d’estils de música (moderna, clàssica, tradicional …) i diferents modalitats, com llenguatge musical, instruments o conjunt instrumental.