Diumenge 3 de març, totes les famílies amb nadons nascuts durant l’any 2018 podran plantar les alzines que l’Ajuntament els entregarà com a regal pel naixement dels seus fills.

La plantada d’alzines al Bosc dels Infants està d’enhorabona. I és que enguany, aquesta original activitat impulsada per l’Ajuntament de Masquefa commemora la seva desena edició. Una efemèride molt simbòlica que consolida aquesta jornada com una de les tradicions novelles del municipi que ha arrelat amb més força entre els veïns de la vila al llarg dels darrers anys.

Per tot plegat, el proper diumenge 3 de març, el consistori convida a totes les famílies masquefines amb nadons nascuts al llarg del passat 2018 a participar activament de la plantada d’alzines. A més, per celebrar aquest 10è aniversari, a la trobada també hi són convidades totes les famílies que han pres part del projecte al llarg dels darrers 10 anys.

L’activitat consisteix en la plantada al Bosc dels Infants (polígon industrial La Pedrosa) de les alzines que l’Ajuntament entregarà el mateix dia a les famílies del municipi com a regal pel naixement dels seus fills. L’any 2018 van néixer a Masquefa un total de 87 infants. I totes les famílies d’aquests nadons estan convidades a participar enguany de la trobada.

La plantada es durà a terme a partir de les 11 h. i també comptarà amb un esmorzar popular i la música de Jordi Tonietti.

L’Ajuntament va començar aquest projecte l’any 2010 i des d’aleshores ha regalat, cada any, alzines als nadons nascuts l’any anterior per plantar-les en aquesta zona verda. Amb aquesta iniciativa, Masquefa amplia el principal pulmó verd del poble, alhora que sensibilitza els infants de la importància de preservar l’entorn natural i el medi ambient. La plantada és també un símbol de l’arrelament dels infants i les seves famílies a la vila.