La Policia Local de Masquefa alerta que recentment s’han detectat nous casos d’estafes en domicilis particulars de diverses localitats de la comarca de l’Anoia. Segons les investigacions policials dos homes joves han visitat pisos particulars, sobretot de persones grans, fent-se passar per revisors del gas i els han demanat l’última factura del gas, fent-los pagar 100 euros a compte d’una falsa revisió.

La Policia Local recomana als vilatans que no facin mai cap pagament en efectiu a les empreses de serveis, ja que aquestes sempre domicilien les factures al banc.

Col•laboració ciutadana per evitar robatoris
D’altra banda, i amb l’objectiu d’evitar possibles robatoris i ajudar a detenir-ne els presumptes autors, la Policia Local demana la col•laboració dels ciutadans que observin situacions i comportaments anòmals i sospitosos.

En aquest cas cal trucar a la policia (93 772 60 25) o al telèfon 112. Tots dos serveis estan operatius les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

La policia recorda que la col•laboració ciutadana pot ser de vital importància tant per a prevenir possibles robatoris com per a identificar-ne i detenir-ne els presumptes autors.