L’Ajuntament agraeix i posa en valor la col·laboració veïnal, l’actuació diligent dels agents i la coordinació i la cooperació amb els cossos policials.

Dijous 23 de gener la Policia Local de Masquefa va detenir a dos individus com a presumptes autors d’un robatori en un domicili de Can Parellada.

La detenció es va produir després que els propietaris del domicili on es va dur a terme el robatori alertessin a la Policia Local que s’havien trobat la casa oberta, forçada i registrada. Un cop desplaçats fins a l’habitatge, un dels agents policials que es trobava realitzant una inspecció ocular va observar a dos joves amb passamuntanyes i amb un tornavís que es dirigien cap a l’estació de tren de Can Parellada.

Alertats per la presència policial, els dos joves en qüestió van emprendre una fugida a peu per les vies del tren. Per tot plegat, la patrulla de la Policia Local de  Masquefa va perseguir els sospitosos fins a l’estació de Masquefa, on allà van aconseguir pujar a un dels vagons del tren i escapar en direcció Barcelona.

Posteriorment, la Policia Local es va dirigir per carretera fins a l’estació de tren de Sant Esteve Sesrovires per tal d’interceptar els dos joves que s’havien donat a la fuga. Quan el tren on viatjaven els dos sospitosos va arribar a Sant Esteve Sesrovires aquest es va aturar, i amb l’ajuda de dues patrulles de la policia de Sant Esteve Sesrovires i una de CME de Martorell es va aconseguir detenir als dos presumptes autors del robatori.

En el registre que es va dur a terme als dos individus detinguts es va comissar una gran quantitat de rellotges de marca, mòbils i diners en efectiu; i els dos joves van ser detinguts per la Policia Local de Masquefa i traslladats posteriorment a la Prefectura de Masquefa, on es van iniciar les diligències pel seu posterior trasllat al dipòsit de detinguts de la comissària de Mossos d’Esquadra de Martorell.