L’actuació es va dur a terme en el marc del nou operatiu policial amb agents de paisà desplegat pel cos al municipi amb l’objectiu de fer front a l’augment de furts i robatoris detectat al llarg dels darrers dies a la població.

Dimarts 9 d’octubre, la Policia Local de Masquefa va procedir a la detenció de dues persones com a presumptes autors d’un furt en un establiment comercial del municipi.

Els detinguts, que presentaven diverses antecedents policials, van ser interceptats en un vehicle al carrer Jaume Ferran s/n i en el moment de la detenció es va decomissar una important quantitat de diners en metàl·lic que es creu que podrien procedir, presumptament, d’un furt produït en un establiment comercial masquefí.

La detenció es va dur a terme després que dos agents de la Policia Local de paisà fessin un seguiment del vehicle on viatjaven els dos presumptes autors del delicte en direcció a Can Valls i provinents del carrer Major del nucli urbà. Allà, el vehicle va ser interceptat pels agents de paisà i una patrulla de la Policia Local.