La detenció es va produir a la carretera B-224 per un presumpte delicte de furt, atemptat contra la salut pública i de conducció de vehicle sense llicència.

Dilluns 24 de setembre, la Policia Local de Masquefa va procedir a la detenció de quatre persones per un presumpte furt en una gran superfície comercial del municipi. La detenció va tenir lloc al PK 24 de la carretera B-224 i els detinguts van ser traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya.

L’actuació policial es va produir després de rebre l’alerta per un petit furt dut a terme per un grup de quatre persones (dos homes –un d’ells, menor d’edat- i dues dones) que, posteriorment, van fugir del lloc dels fets amb un vehicle.

La col·laboració ciutadana va permetre identificar la matrícula del vehicle amb el que es va produir la fuga . Així, un cop identificada, una patrulla de la Policia Local es va dirigir a la carretera B-224, en direcció a Martorell, on a l’alçada del PK 24 es va localitzar el vehicle i es va procedir a la seva detenció.

Al maleter del vehicle es van decomissar els productes sostrets durant el fur; mentre que a l’interior de l’habitacle s’hi van trobar 160 grams de marihuana. Mentrestant, el conductor de l’automòbil, no disposava de llicència per a la conducció de vehicle.

Per tot plegat, es va procedir a la detenció de les quatre persones per un presumpte delicte de furt, atemptat contra la salut pública i de conducció de vehicle sense llicència.