Fins al 5 de gener el cos intensifica la presència i els patrullatges a peu en els eixos comercials i duu a terme una campanya informativa entre els comerciants amb l’objectiu de vetllar per la seguretat i el bon desenvolupament de les festes nadalenques. Consulta aquí els consells de seguretat.

La Policia Local de Masquefa i els Mossos d’Esquadra tornen a activar aquest mes de desembre el dispositiu “Comerç segur” amb motiu de les campanyes de compres de Nadal, Reis i les rebaixes.

L’objectiu d’aquesta actuació conjunta és prevenir possibles furts, robatoris i estafes durant aquesta època de l’any, quan s’incrementa l’activitat comercial i l’afluència de gent al carrer, fet que propicia un augment de les possibilitats de comissió d’aquest tipus de delictes. Fins avui, els resultats de la campanya han estat satisfactoris tant per l’escassetat de delictes i furts com per la percepció de seguretat que es crea entre la ciutadania i especialment entre els comerciants.

Fins al 5 de gener, la Policia Local de Masquefa intensifica la presència i els patrullatges a peu en els eixos comercials durant tot el dia, i especialment en els horaris d’obertura i tancament dels establiments. La presència té caràcter bàsicament preventiu per tal de minimitzar els riscos de possibles delictes i faltes contra la propietat als establiments. Al mateix temps, el cos duu a terme una campanya informativa entre els comerciants, als quals se’ls lliura un fulletó amb recomanacions i informació sobre com actuar i a qui alertar en cas de ser víctimes d’un furt, un robatori o una estafa.

En aquest sentit, la Policia Local ha publicat un seguit de consells per tal de prevenir la comissió de delictes durant aquestes dates, principalment relacionats amb el patrimoni –robatoris i furts–, ja sigui en establiments, a la via pública o a l’interior de vehicles.