El cos policial posa a la venda escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

La Policia Local i Protecció Civil de Masquefa s’han adherit a la campanya ‘Escuts Solidaris’, impulsada per les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric amb l’objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. Així, ja s’han posat a la venda a la comissaria de la Policia Local (en horari de 09 h. a 15:30 h.) escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local, per tal de recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Cada escut té un preu de 4€, que s’entregaran a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per ajudar a la creació del SJD Pediatric Cancer Center, un nou centre hospitalari destinat a la investigació i tractament del càncer infantil. Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil, i porten una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-los a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es poden enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.

La campanya, que es pot seguir a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #pelsvalents, compta actualment amb més de 150 policies locals adherides i ja ha recaptat prop de 200.000€ arreu del territori.