La investigació policial es manté oberta i no es descarten noves detencions i intervencions en vivendes properes. 

La Policia Local de Masquefa ha intervingut recentment un habitatge situat a la urbanització d’El Maset on s’hi han localitzat un total de 798 plantes de marihuana. El material ha estat decomissat, el sistema de plantació ha estat desarticulat i ja s’ha donat compte de l’operatiu als Jutjats de Martorell, on es mantenen les diligències per a la identificació i detenció dels presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

El cos policial ha dut a terme aquesta actuació després de detectar a la zona de l’habitatge intervingut un increment en el consum elèctric. Aquest increment en el flux elèctric, a més, també havia generat diverses baixades de tensió i un petit incendi fortuït. En aquest sentit, a l’interior de la vivenda s’havia instal·lat un complex sistema de reg, humidificació, ventilació i control d’extracció d’aire controlat per un sistema electrònic.

L’Ajuntament agraeix la professionalitat i la diligència demostrades per la Policia Local i referma el seu compromís en la prevenció i l’eradicació d’aquestes conductes delictives al terme municipal.