L’Ajuntament de Masquefa adquireix un nou cotxe 4×2 per donar suport a les tasques diàries de seguretat i atenció ciutadana.

Amb l’objectiu de prestar més i millors serveis als veïns de Masquefa i fer avançar el poble en termes de sostenibilitat i eficiència energètica, la Policia Local compta des d’aquest mes de novembre amb un nou vehicle híbrid que està equipat amb els elements necessaris per realitzar les tasques diàries de control i seguretat. Es tracta d’un tot terreny Toyota RAV4  de rènting adquirit per un període de quatre anys.

El regidor de Governació, Carles Mernissi, destaca que “el vehicle funciona amb motor elèctric quan circula per sota de 45 km/h i incorpora diverses millores tecnològiques i de connectivitat que ens permetran potenciar la capacitat de resposta de les forces de seguretat municipals”. En aquest sentit, Mernissi afegeix que “l’adquisició d’aquest nou vehicle evidencia la voluntat de l’Ajuntament d’oferir millors recursos i equipaments als masquefins”.

L’automòbil es convertirà, a més, en un dels primers vehicles que circulen per Catalunya sota la nova normativa europea de pintat exterior de vehicles de seguretat, que estableix que aquest tipus de transports han de lluir com a colors exteriors identificatius el blau i el groc, distribuïts de manera arlequinada en les franges laterals del cotxes i amb pintura reflectant.