El cos posa a la venda a la comissaria escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local per tal de recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Aquest mes de febrer la Policia Local de Masquefa ha fet una donació de 400€ que anirà destinada íntegrament a la campanya “Escuts solidaris”, impulsada per les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric amb l’objectiu de recaptar diners per a la lluita contra el càncer infantil.

La recaptació s’ha dut a terme a través de la venda a la població d’escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local, i que encara es poden adquirir a la comissaria de la Policia Local en horari de 09 h a 15.30 h.

Cada escut té un preu de 4€, que s’entregaran a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per ajudar a la creació del SJD Pediatric Cancer Center, un nou centre hospitalari destinat a la investigació i tractament del càncer infantil. Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil, i porten una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-los a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es poden enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.

La campanya es pot seguir a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #pelsvalents i compta amb més de 150 policies locals adherides arreu del territori.