La presentació del llibre ‘Invisibles, d’Alícia Salgado, estrenarà aquest divendres, 20 d’abril, la programació especial que ha organitzat la Biblioteca de Masquefa amb motiu de la Diada de Sant Jordi. El programa també inclou l’emissió radiofònica de la llegenda de Sant Jordi, un recital de poesia, una sessió de ‘L’Hora del conte’, i la xerrada ‘Els beneficis del cantar’.

Afectacions en el trànsit
D’altra banda el dilluns 23 d’abril hi tornarà a haver parades de llibres i roses.  En aaquet sentit, es tallarà al trànsit i es prohibirà l’aparcament en el tram del carrer principal que va des del carrer Sant Pere (cantonada amb carrer Rogelio Rojo) fins al carrer Major (cantonada amb carrer Montserrat). Aquest tram, on es concentraran les parades de llibres i roses, es destinarà exclusivament als vianants durant tot el dia.

PROGRAMA DE SANT JORDI

Divendres 20 d’abril
A les 18h a la Biblioteca
Presentació del llibre ‘Invisibles’, d’Alicia Salgado.
El llibre narra la història d’Eva, una dona de quaranta i tants anys que viu obsessionada amb la resposta que provoca en els homes.

Dilluns 23 d’abril
A les 19.30h a la Biblioteca
Representació del ràdio teatre ‘La llegenda de Sant Jordi 2.0’, a càrrec de Ràdio Masquefa i amb la col·laboració de Teatrerus

Dimarts 24 d’abril
A les 19h a la Biblioteca
Recital de poesia a càrrec de Xelo del Valle

Dimecres 25 d’abril
A les 18h a la Biblioteca
L’Hora del Conte, amb el conte ‘El Príncep-Príncep i la Princesa- Princesa i el Mirall Màgic’, a càrrec de Fil-a-l’agulla

Dijous 26 d’abril
A les 19h a la Biblioteca
Xerrada ‘Els beneficis del cantar’, a càrrec de la doctora Mercè Velasco, foniatra. L’activitat compta amb el patrocini de la Federació de Cors de Clavé.