El Club Patí Masquefa va donar, dissabte, el tret de sortida a la nova temporada 2015-2016 amb la presentació de tots els equips davant del nombrós públic que va omplir les graderies del poliesportiu.

Des de primera hora del matí i fins a la nit, els 9 equips federats de l’entitat van jugar partits amistosos davant dels rivals convidats: l’Hoquei Patins Martorell, l’Hoquei Patins Col·legi Sant Josep, la Unió Esportiva Hoquei Barberà i el Club Hoquei Corbera.

El moment més àlgid va ser la presentació de tots els equips davant de l’afició, amb una espectacular posada en escena. La setantena de jugadors del club van anar saltant a la pista, un a un, per formar amb el seu equip i, posteriorment, fer-se tots junts la fotografia oficial de família. Els patinadors van estrenar la nova equipació, que manté els dos colors històrics del club (el groc i el negre) amb un disseny més modern i actual.

Els 9 equips federats amb els quals compta el Club Patí Masquefa aquesta temporada són el prebenjamí iniciació, el prebenjamí, els benjamins A i B, l’aleví, l’infantil, el juvenil, el júnior i el sènior, als qual cal sumar l’equip escola que s’està formant.

L’entitat, que aquesta temporada enceta projecte amb una nova junta directiva, té com a principal objectiu cuidar l’esport de base “per continuar formant bons esportistes però sobretot persones amb valors”, segons que expliquen el president, Joan Brossa, i el coordinador esportiu, Xavi Matas.

L’equip sènior tornarà a jugar aquesta temporada a la Primera Nacional Catalana, la màxima categoria a la qual ha arribat fins ara. El repte és repetir el bon paper de la campanya passada (l’equip va quedar sisè) per “consolidar-se en aquesta categoria i intentar arribar com més amunt”.

Per aconseguir-ho, l’equip compta amb tres cares noves, els jugadors David Fabrés, Arnau Figueroa i Gerard Gibert. La plantilla la completen els porters Jordi Gallart i José María Garrido i els jugadors de pista Albert Carbó, Pau Esteller, Albert Gramunt i Ignacio Garrido. A la banqueta també hi debuta un nou tècnic: Francesc Peñafiel.