La trobada ha servit per a presentar el projecte d’urbanització i pacificació del tram de la travessera de la carretera B-224 comprès entre el carrers Major i Sant Pere.

Aquest dijous 20 de maig Masquefa ha rebut la visita institucional de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín. Núria Marín ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde, Xavier Boquete; per diferents regidors de l’equip de govern; i per la presidenta de l’Associació de Comerços i Serveis de Masquefa, Hortènsia Rovira.

Núria Marín ha signat el llibre d’Honor del consistori, ha mantingut una reunió de treball amb els representants municipals, i posteriorment ha dut a terme un recorregut a peu pels carrers comercials de la vila i fins a Can Massana.

Així l’objectiu de la trobada era poder tractar conjuntament un dels principals plans urbanístics futurs del municipi: la urbanització i pacificació del tram de la travessera de la carretera B-224 comprès entre el carrers Major i Sant Pere. Aquest projecte serà assumit per la Diputació de Barcelona, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament, i és previst que es pugui executar al llarg de l’actual mandat.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, avança que l’objectiu d’aquest projecte és “fer més amable el trànsit a peu i donar més protagonisme i més terreny als vianants pel nostre principal eix comercial, per tal d’afavorir i revitalitzar el comerç local”. Xavier Boquete destaca que “hem de poder fer compatible l’ús del vehicle i el trànsit segur de vianants pel centre de la nostra vila”.