La novel·lista farà una xerrada acompanyada de la psicòloga Pilar Arlándiz durant el dimarts 28 de març, a les 19 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

L’escriptora Carme Riera i Pilar Arlándiz, psicòloga especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional, tindran una conversa a mig camí entre la literatura i la psicologia amb l’objectiu de demostrar que la interpretació de les obres i els seus personatges permet conèixer-nos millor a nosaltres mateixos, les nostres emocions i sentiments. Així doncs, a la Biblioteca de Masquefa es tractarà la temàtica d’assumir el destí i la culpabilitat a partir de l’obra ‘Les darreres paraules’, guardonada amb el Premi BBVA 2016. Aquesta activitat és gratuïta i tindrà lloc el dimarts 28 de març, a les 19 hores.

El col·loqui s’emmarca dins el cicle ‘Avui també és Sant Joan’, un conjunt de xerrades amb la finalitat de fomentar la literatura catalana de qualitat i fomentar la reflexió sobre els valors universals entre la societat, en el qual hi participa la Biblioteca de Masquefa amb 17 centres més del territori català. Es tracta de la quarta edició d’aquesta iniciativa organitzada per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el grup BBVA, amb el suport de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

L’hora del conte, el dimecres 22 de març

En l’ampli i variat ventall d’activitats que s’organitzen periòdicament a la Biblioteca de Masquefa, aquest espai municipal acollirà una nova sessió de l’hora del conte, a càrrec d’Elena Andrés, durant el dimecres 22 de març a les 18 hores. Els més petits podran gaudir del ‘Tastet de contes’, una experiència que barreja narracions i el sentit del gust, ja que a cada història hi apareixerà algun aliment i es combinarà amb tastets dels sabors bàsics. Aquesta proposta lúdica és gratuïta i està dirigida a infants a partir d’un any.