L’Ajuntament agraeix la comprensió dels veïns i demana disculpes per les molèsties que aquests canvis puguin generar.

L’Ajuntament de Masquefa informa que davant la previsió de pluges per avui divendres 10 de setembre a la tarda, es duran a terme diferents canvis en la programació d’actes de la Diada Nacional de Catalunya per tal de garantir que l’esdeveniment se celebra amb plenes garanties.

Així, el concert de Carlos Copado i Eugeni Muriel canvia d’ubicació i es trasllada del passeig 11 de Setembre a la Sala l’Aglà de L’Alzinar. L’actuació tindrà lloc avui divendres a les 20.15 h.

Mentrestant, l’ofrena floral -prevista inicialment per avui divendres- canvia de dia i se celebrarà demà dissabte 11 de setembre, a les 10.30 h, al passeig 11 de Setembre.

Es mantenen les activitats de l’Assemblea Nacional Catalana i de Comitès de Defensa de la República

L’Assemblea Nacional Catalana i els Comitès de Defensa de la República també se sumaran a la commemoració a Masquefa de la Diada Nacional de Catalunya amb l’organització de diferents propostes:

  • Divendres, 10 de setembre: a la plaça de l’1 d’Octubre, lectura del manifest (22 h) i enlairament de fanalets en homenatge als represaliats per l’Estat (22.15 h).
  • Dissabte, 11 de setembre: a les 16 h, trobada a la Gran Via/Roger de Llúria per prendre part de la manifestació a Barcelona.