Al certamen, que tenia com a temàtica el Nadal i la Policia Local de Masquefa, hi ha participat un total de 67 infants de les escoles El Turó i Vinyes Verdes.

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Masquefa ha donat a conèixer el veredicte de la primera edició del Concurs Escolar de Dibuix; un certamen artístic impulsat pel consistori i liderat per la Policia Local. Al concurs, que tenia com a temàtica les festes nadalenques i la tasca de la Policia Local, s’hi ha presentat un total de 67 propostes.

A la categoria d’infants entre 3 i 5 anys, el dibuix guanyador ha estat el de Lluc Casanovas Sabi (Escola El Turó); a la categoria de 6-8 anys, les propostes vencedores són per a Abril Castro Cayerno (Escola El Turó) i Bruno Iglesias Moreno (Escola Vinyes Verdes); i a la categoria de 9 a 12 anys, el primer premi se l’ha endut Noemí Martín Gómez (Escola El Turó). Aquest darrer, precisament, ha estat escollit, a més, per il·lustrar la postal de Nadal de la Policia Local d’enguany.

El jurat del certamen estava compost pels regidors d’Educació, Governació i Administració i Hisenda; els directors dels centres escolars participants; el cap de la Policia Local; la coordinadora de l’Ajuntament; i un caporal de la Policia Local. En aquest sentit, el consistori agraeix a totes les persones implicades la seva col·laboració directa per fer possible aquest projecte i felicita als infants guanyadors i a tots els participants per l’originalitat de les seves creacions.