El dilluns 9 de setembre al migdia es va posar en marxa un operatiu format per Mossos d’Esquadra, i les policies locals i els equips de protecció civil de Masquefa i Sant Esteve Sesrovires, per tal d’efectuar la recerca de Liberto, el veí de Masquefa desaparegut el passat diumenge 8 de setembre al terme de Sant Esteve Sesrovires.

 

Tot i els treballs realitzats, la dedicació dels diferents cossos i els efectius destinats a la cerca no s’ha pogut trobar en Liberto i, des del passat dimarts 10 de setembre a la nit, ha quedat dissolt el dispositiu constituït inicialment fins a l’aparició de nous indicis. En aquest moment, la coordinació i titularitat de la recerca es troba sota la responsabilitat i control del grup d’investigació dels Mossos d’Esquadra d’Igualada.

 

Característiques del veí desaparegut

Liberto té 82 anys. Fa un 1,65 metres d’alçada i pesa 62 kg. És de complexió prima, camina encorbat i amb un bastó. En el moment de la desaparició portava ulleres, un xandall de color blau amb l’escut del Barça i una samarreta de quadres de color blau.