El Recinte Rogelio Rojo de Masquefa va acollir el 21 i 22 de juny la setena prova puntuable del Campionat Slot Català, un esdeveniment organitzat pel Club Slot Masquefa amb la participació de 50 pilots provinents de diverses localitats de l’Anoia, el Penedès i el Baix Llobregat, entre altres comarques.

El ral·li va ser a cinc trams, amb dues passades. Un d’aquests trams va sorprendre als participants, ja que era d’aigua.

Entre els participants hi van haver fins a 15 pilots masquefins, entre els quals van destacar David Moreno, que va acabar segon al Grup A/NGT; Francesc Estebánez, quart a Super N GT; Albert García, que va tancar els clàssics en cinquena posició; Toñi Pérez i Judith Muñoz, primera i segona en Dames, respectivament; i Pol Castellví, tercer en infantils.

El guanyador del ral·li va ser Jordi Zurita, del club MSC Cric Crac de Cervera, amb un
Citroen C-4 WRC. El segon lloc va ser per a Josep M. Esteban, amb un Porsche 959 de la categoria clàssics del Club Slot SES de Sant Esteve Sesrovires. El podi el va completar Xavi Margarit, amb un Subaru Impreza de la categoria WRC, també de l’escuderia de Sant Esteve.