El Club Patí Masquefa va celebrar el 7 de juny el XII Torneig 12 hores de hoquei patins i el 30è aniversari del club amb la participació de la Selecció Catalana d’Hoquei Patins.
 
En el torneig hi van participar 11 clubs d’hoquei, amb un total de 250 jugadors de totes les categories base. Els participants van poder gaudir durant tot el dia de diferents esdeveniments, ja que aquests torneig va coincidir amb la Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa.
 
Amb motiu del 30è aniversari del Club Patí Masquefa es va disputar el partit d’exhibició entre la Selecció Catalana d’Hoquei patins i l’equip sènior del CP Masquefa, que aquesta temporada ha assolit l’ascens a Primera Catalana. El resultat va ser de 2 a 11.
 
Finalitzat aquest partit les dues seccions del club, Hoquei Patins i Patinatge Artístic, van gaudir d’un sopar de cloenda de la temporada 2007- 2008 per celebrar el 30è aniversari. Els van acompanyar representants de la Selecció Catalana d’Hoquei Patins, l’Ajuntament de Masquefa i els ex presidents del Club Patí Masquefa des de la seva fundació i fins a l’actualitat: Carles Lluch i Mas, Jordi Morgades i Llobet, Àngel Cejudo i Soler (qui va excusar la seva presència), Enric Almirall i Carreras i Carles Mernissi i Coarasa.