De l’1 al 7 d’octubre, la Regidoria de Gent Gran i l’Associació de Gent Gran de Masquefa oferiran als veïns un ampli ventall d’activitats lúdiques amb l’objectiu de posar en valor la tasca vital que duu a terme aquest col·lectiu en el desenvolupament del municipi. Descarrega’t el programa de la festivitat.

Masquefa engega el proper dilluns 1 d’octubre una nova edició de la Setmana de la Gent Gran, que enguany s’allargarà fins al diumenge dia 7 i inclourà una variada agenda d’activitats dirigida a la gent gran de la vila.

Esther Ibáñez, regidora de Gent Gran, assegura que “la festivitat representa el modest i necessari homenatge que des de l’Ajuntament, i en nom de tots els masquefins, volem retre anualment a la tasca ingent que la nostra gent gran dedica a diari per a fer de Masquefa una vila més amable, pròspera i acollidora”.

Així, al llarg de set dies, els masquefins d’edat més avançada seran els grans protagonistes i gaudiran de propostes com ara una xerrada sobre hipertensió arterial, bingo, cinema, gym dolça, actuacions musicals, coca i ball, revista, un dinar de germanor (*la paella popular es trasllada al Pavelló poliesportiu) i una missa. Totes les activitats són gratuïtes i es duran a terme a l’entorn de La Fàbrica Rogelio Rojo. Descarrega’t el programa de la festivitat.

L’Ajuntament fa una crida a la participació i posa en valor la implicació de les persones i entitats que, de forma voluntària, col·laboren en l’organització de la Setmana de la Gent Gran de Masquefa.