La sortida al Teatre Nacional de Catalunya, diumenge a la tarda, va ser la novetat de la Festa de Roser de La Beguda celebrada aquest cap de setmana, 8 i 9 de maig. La idea va tenir una molt bona acollida, ja que fins a 48 persones van pujar a l’autocar organitzat per anar a veure l’obra “Nit de Reis”, la gran comèdia clàssica de la temporada teatral i una de les obres més representatives de William Shakespeare. Després de l’èxit d’aquesta primera sortida els organitzadors es plantegen preparar d’altres sortides culturals diverses vegades a l’any.

L’acte més participat de la Festa del Roser va tornar a ser el sopar popular (en aquesta ocasió amb una deliciosa ‘ensaladilla’ i vedella amb bolets) i el posterior ball de nit a l’Envelat, als quals van participar una vuitantena de veïns i veïnes.

Tal i com dicta la tradició, per la Festa del Roser es va fer també la missa durant la qual es va lliurar als assistents la garlanda (un tortell beneït pel mossèn).

La celebració l’organitza la Societat Recreativa Unió Begudenca amb la col•laboració del Patronat de l’Església de la Immaculada Concepció.