El Club Excursionista Anoia no deixa de rebre felicitacions dels corredors que van participar el 28 de març a la Duatló Vila de Masquefa, organitzada pel club masquefí per tercer any consecutiu.

Amb l’objectiu de poder oferir una òptima qualitat organitzativa, el CEA ha treballat durant molts mesos amb una Comissió formada per tretze persones i, que amb l’ajut d’una trentena més de voluntaris, aconsegueix presentar una competició a l’alçada de qualsevol prova oficial.

Tot i que el dia 28 de març va ser una jornada on es disputaven un parell de curses importants en l’àmbit oficial català, i coincidint també amb Diumenge de Rams, la participació a la duatló masquefina va ser un èxit.

Amb un total de 109 inscrits, la duatló va batre alguns rècords. D’una banda, el de categoria femenina, amb 14 atletes inscrites. I, d’altra banda, el de comptar amb un total de 26 atletes locals.

Aquest any, com a novetat, els participants locals van gaudir d’un premi especial als dos primers de cada categoria.

També va acompanyar la meteorologia. Recordem que l’any passat, la duatló es va desenvolupar sota la pluja.
 

El CEA vol agraïr a la Comissió Organitzadora el temps dedicat perquè la cursa fos un èxit, així com fer públic el seu agraïment als voluntaris, entitats i ens col•laboradors establiments i empreses. El club agraeix especialment  l’interès i la implicació de la Policia Local, així com l’actitud dels corredors participants, que van facilitar al màxim a l’organització la seva tasca.

El CEA tanca aquesta tercera duatló amb un balanç molt positiu, on la satisfacció obtinguda fa que es comenci a pensar en la propera edició. El club espera que, poc a poc, la Duatló Vila de Masquefa pugui ser una activitat esperada en l’agenda dels masquefins.

classificacio_masculina.pdf

classificacio_femenina.pdf