L’Ajuntament de Masquefa i la Universitat Oberta de Catalunya han ampliat el conveni de col·laboració que ja tenien des de l’any 2001. D’aquesta manera, el Punt d’Enllaç a la UOC que hi ha a Masquef@ula, on els estudiants poden connectar-se gratuïtament al campus de la universitat, passarà a ser a partir d’ara un Punt de Suport.

Això implica la posada en marxa de nous serveis per als estudiants de Masquefa. Així, per exemple, els universitaris podran retornar a les instal·lacions de Masquef@ula els llibres que hagin sol·licitat mitjançant la biblioteca virtual de la UOC. El servei de retorn dels llibres a Masquef@ula també serà gratuït. Fins ara els estudiants havien de retornar els llibres a la delegació de la UOC de Sant Feliu per missatgeria o bé portar-los personalment.

Una vintena de masquefins i masquefines són actualment estudiants d’aquesta universitat. La Universitat Oberta de Catalunya va ser un dels centre formatius que va participar en la segona edició de Fira Futur de Masquefa, aquest mes d’abril.