Primavera Shopping

L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 26 de maig i permetrà dinamitzar el comerç de la vila alhora que celebrar l’esclat primaveral. 

Aquest 2024 torna a Masquefa el Primavera Shopping, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament i Masquefa Comerç per donar a conèixer i promocionar el comerç local i celebrar amb tots els veïns la primavera.

Amb aquest objectiu, els carrers de Masquefa tornaran a omplir-se de flors i de diferents propostes lúdiques en una jornada molt especial que tindrà lloc el diumenge 26 de maig durant tot el dia. La festa incorpora enguany el vessant de la sostenibilitat: i és que s’ha vetllat per garantir la bellesa floral alhora que un consum baix d’aigua. 

Racons amb encant i comerços amb ofertes i promocions especials

Des de primera hora del matí, els carrers del municipi s’ompliran de motius florals per gaudir d’un espectacle olfactiu i visual únic. Enguany en són 18 els espais que es vestiran de motius primaverals per donar a conèixer els eixos comercials de la vila. 

A més, els comerços locals també obriran els seus establiments i oferiran diferents ofertes i promocions especials. També hi haurà un Punt Lila als jardins del CTC, amb informació i suport en diferents aspectes d’igualtat, i el Bus de la Sang, del Banc de Sang. Se situarà davant del CAP.

Activitats per a tots els públics

La nova edició del Primavera Shopping Masquefa es complementarà amb un destacat ventall de propostes lúdiques i festives adaptades als gustos i interessos de tots els veïns. El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament convida la població a gaudir de la jornada i agraeix l’estreta col·laboració i implicació demostrades al llarg d’aquestes edicions per part de l’associació Masquefa Comerç, així com dels diferents establiments comercials i totes les persones que participen de l’esdeveniment. Entre tots fem possible que aquest projecte pioner es consolidi a la vila.

Primavera shopping