La Generalitat de Catalunya ha atorgat el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de Comunicació de Proximitat, a La Xarxa de Comunicació Local i a les ràdios i televisions locals que en formen part, entre aquestes l’emissora municipal Ràdio Masquefa (91.6 FM).

El president de la Generalitat, Artur Mas, lliurarà el guardó en un acte solemne que tindrà lloc el dimecres 22 d’octubre, a partir de les 7 de la tarda, a la sala Auditori del Palau de la Generalitat. Posteriorment al Museu Frederic Marès de Barcelona, el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, lliuraran una reproducció del premi a les ràdios i televisions de proximitat.

Ràdio Masquefa va adherir-se a la Xarxa de Comunicació Local l’any passat, i aquesta temporada ha incrementat encara més la seva participació amb l’ens. A més d’emetre els programes subministrats per altres emissores adherides, la ràdio masquefina col·labora, aquest curs, amb el programa ‘La tarda’, aportant-hi continguts informatius locals, de manera que les coses que passen i són notícia a Masquefa es poden sentir també arreu de Catalunya, mitjançant les ràdios de la Xarxa.