Masquefa va estrenar divendres l’agenda nadalenca amb una original penjada de boles en l’arbre de Nadal que l’Ajuntament ha posat a la plaça de l’Estació per a aquestes festes. L’activitat, organitzada per l’Associació de Comerços i Serveis, va reunir un gran nombre d’infants, acompanyats dels seus familiars. Tots ells van poder decorar l’arbre amb les boles que els establiments associats regalen per fer-hi les compres. A més van gaudir d’una xocolatada que els va ajudar a combatre el fred.

La programació nadalenca es reprendrà aquest mateix divendres, 20 de desembre, a les 6 de la tarda, amb el Concert de Nadal de l’Escola de Música i la Coral de l’Alzinar, que es farà a la Sala de l’Aglà. El preu de l’entrada és voluntari i la recaptació es destinarà a la Marató de TV3.

L’endemà, dissabte 21, els més petits podran gaudir d’una altra activitat organitzada pels comerciants: el tradicional caga tió, previst per a les 5 de la tarda a l’antiga Biblioteca. També se sortejarà una panera. Les butlletes es poden aconseguir en fer les compres als comerços.

A més, diumenge obrirà portes, a la Capella del Roser, una exposició de pintures i escultures fetes per artistes masquefins. Aquesta mostra, promoguda per la Comissió Exposició d’Artistes Locals, és una de les grans novetats de l’agenda nadalenca que ha organitzat l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats. L’exposició es podrà visitar aquest diumenge, dia 22, de les 12 a les 2 del migdia. També romandrà oberta el dissabte 28 de desembre (de les 12 a les 2 del migdia i de les 5 a les 7 de la tarda), el diumenge 29 (de 12 a 2), el dissabte 4 de gener (de 12 a 2 i de 5 a 7) i el diumenge 5 de gener (de 12 a 2).

L’exposició vol promocionar els artistes locals i donar a conèixer les seves obres. Al mateix temps, contribuirà a dinamitzar la Capella del Roser –que va ser rehabilitada per l’Ajuntament- com un espai per a acollir iniciatives culturals.

La programació del Nadal 2013-2014 combina les activitats tradicionals amb algunes altres novetats destacades.
 

(Descarregueu-vos l’agenda completa)