Divendres 3 de juny a les 18h
Presentació del llibre ‘Cuando sube la marea’ de Cristina Tironi Maté
La senyora Maria Serna ha compartit tota la seva vida amb un marit masclista. Després de la seva mort, ella intenta trobar el seu lloc, cal asserenar-se i pensar, però no té temps, noves obligacions s’imposen, els fills la necessiten i ella es deixa endur perquè la soledat no és una bona companya. Però les coses no són sempre el que semblen, el temps passa. I enmig, la generosa amistat de mà de la persona més inesperada.

Divendres 3 de juny a les 19h
Reunió del Club de Lectura
El llibre triat és ‘Pantaleón y las visitadoras’, de Mario Vargas Llosa.
Pantaleón Pantoja, un capità de l’exèrcit, rep la missió d’establir un servei de prostitució per a les Forces Armades del Perú en el més absolut secret militar. Així comença aquesta novel•la publicada l’any 1973 i portada al cinema. En ella, Vargas Llosa utilitza aquesta anècdota per subratllar la hipocresia de les institucions i de l’ofici més vell del món.

Dijous 9 de juny a les 18h
Sessió amb teatrí d’ombres: ‘El millor regal del món’
A càrrec de la Companyia Rondallaire
(a partir de 3 anys)
La Bruna vol fer un bon regal per l’aniversari del seu pare, però no sap què fer. Vol que sigui especial i per això trenca la guardiola, però descobreix que tot és massa car… Mentre l’avi la consola explicant-li un conte, s’adona que el millor regal del món no val ni un cèntim i que només el pot fer ella.

*La xerrada ‘El món de l’enquadernació artística’, programada inicialment per aquest mes de juny es farà finalment al juliol.