El consistori ha dut a terme al llarg de les darreres setmanes tasques de fumigació de pins en diferents zones del municipi.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament, amb el ferm objectiu de garantir la salut pública de tots els ciutadans i d’actuar preventivament contra la possible proliferació de plagues pernicioses per a l’arbrat municipal, ha dut a terme al llarg de les darreres setmanes tasques de tractament fitosanitari als pins de diferents zones de Masquefa.

La fumigació d’aquests arbres té com a propòsit evitar l’aparició de la processionària de pi o arna de pi, un insecte que es menja les fulles dels pins i que també pot generar dolor, picor o al·lèrgia en les persones i en els animals de companyia si hi entren en contacte. Les tasques es van iniciar fa 15 dies i és previst que finalitzin aquesta setmana amb l’objectiu de generar les menys molèsties possibles entre els veïns. En aquets sentit, Enrique Gómez, regidor de Medi Ambient, assegura que “agraïm la comprensió per part dels masquefins en el desenvolupament d’aquests tasques preventives, necessàries per al bon estat de salut de les persones i l’arbrat municipal”.